Tilaaminen verkkokaupasta 

Verkkokaupan sivulla vasemmalla on tuoteryhmä, joita klikkaamalla pääset tutustumaan tuotteisiin. Kun painat tuotteen kuvaa, näkyy tuote isompana. Voit siirtää tuotteen ostokoriin klikkaamalla >Osta<. Valitse haluamasi kpl määrä (oletuksena 1kpl) Voit vielä jatkaa ostamista valitsemalla >Jatka ostoksia< tai poistaa valitsemasi tuotteen ostokorista, täppi Poista -> >Päivitä< tai siirtyä kassalle valitsemaan maksutavan >Kassalle<

Maksutavat

Maksu luottokorteilla

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupalla eikä Checkout Finland Oy:llä ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut, joiden avulla kortinhaltijan henkilöllisyys todennetaan. 

Verkkokauppa käyttää Checkout maksunvälityspalvelua korttimaksuissa. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Maksukorttimaksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Checkout Finland Oy:n (2196606-6) välille. Checkout Finland Oy vastaa korttimaksuihin liittyvistä velvoitteista ja reklamaatioista. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. 

Maksu pankkipainikkeilla

Checkout maksuvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

Valittuasi maksutavan kauppiaan tarjoamista vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy maksutavan järjestelmään. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjaantuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle. Maksu suoritetaan Checkout Finland Oy:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään kauppiaalle. Turvallista, helppoa ja nopeaa !

Käytössäsi ovat seuraavien pankkien verkkomaksupainikkeet:

Nordea 
Osuuspankki
Paikallisosuuspankki
Sampo Pankki
Tapiola
S-Pankki
Ålandsbanken
Aktia
Säästöpankki
Handelsbanken

Vaihtoehtoisesti voit valita ennakkomaksun. Ennakkotilisiirrolla tilatut tuotteet toimitamme heti, kun suoritus näkyy tilillämme. 

Toimitustavat

Käytämme lähetysten toimittamiseen Suomen Postia. Tuotteet lähetetään parin seuraavan arkipäivän aikana. Lähetyksestä tulee sinulle antamaasi sähköpostiin Postin seurantakoodi jolla voit seurata paketin kulkua. 

Nouto Putiikista

Voit myös noutaa tilauksesi noutovarastosta sopimuksen mukaan. Yhteydet puh 040-565 2005, tai sähköposti info@shiilanputiikki.fi

Toimituskulut

Tilauksiin lisätään postikulut 7,00€. 

Toimitamme myös kirjeenä postilaatikkoon alle 500g painoiset hintaan 3,00€

Myyntialue

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan ainoastaan Suomen alueelle.

Toimitusaika

Tilaukset pyritään toimittamaan 1-3 pvän kuluessa postiin. Ennakkotilisiirrolla tilatut tuotteet toimitamme heti, kun suoritus näkyy tilillämme. Jollei tilaus ole maksettu 3 pvän sisällä, tilaus peruuntuu. Pyrimme poistamaan väliaikaisesti loppuneet tuotteet verkkokaupasta, mutta jos jokin tilaamasi tuote on loppu, ilmoitamme tästä välittömästi. Lähetämme halutessasi koko tilauksen heti puuttuvan tuotteen saatuamme. Tilaukset pyritään toimittamaan täydellisinä. Mikäli jokin tuote on pitempiaikaisesti loppu ja emme pysty saamaan sitä kohtuuajan kuluessa lisää, niin tilaus voidaan toimittaa osissa.

Viallisen tuotteen palautus

Kaikista palautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen. Reklamointiaika tuotteen noudosta on 14 päivää. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta info@shiilanputiikki.fi  tai puhelimella numerosta 040-5652005. Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samaan uuteen nimikkeeseen. Kauppias ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole ensin sovittu kauppiaan kanssa. Kauppias ei lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia. 

Noutamatta jääneestä ja meille palautuneesta paketista joudumme veloittamaan tilauksen postituskulut, yhteensä 7,00 €. Jos tilaus on jo maksettu, on asiakkaan vastuulla ilmoittaa meille tilinumeronsa IBAN-muodossa rahojen palautusta varten. Maksamme palautuksen tuotteen arvon takaisin (emme palauta jo maksettua toimituskulua)

Noutamatta jäänyt ja meille palautunut paketti voidaan toimittaa uudelleen asiasta sovittaessa. Tällöin asiakkaan on maksettava uudet postimaksut.

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset

Valitettavasti posti huolellisesta pakkaamisesta huolimatta ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa. 
Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Ota myös yhteys kauppiaaseen, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta. Kaikkiin tilauksiin pätee kuluttajasuojalain mukainen seitsemän päivän palautusoikeus avaamattomille pakkauksille.

Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti:

- Sähköpostilla osoitteesta info@shiilanputiikki.fi
- Puhelimella numerosta 040-565 2005